Cursussen

Het is mijn ervaring dat de meeste studenten beginnen aan economische lessen met een algemeen doch rudimentair besef van de belangrijkste economische problemen van de samenleving. Ik beschouw het als mijn taak is om het begrip die de studenten hebben in voorname economische problemen en instellingen te verdiepen en hun blijvende belangstelling daarin te stimuleren.

Tegelijkertijd is het mijn doel de studenten te helpen in hun beheersing van de basisprincipes, analytische concepten, en instrumenten voor economische analyse die noodzakelijk zijn om intelligent te kunnen denken over economische problemen.

Ten slotte, ik probeer studenten te helpen een onafhankelijk vermogen te ontwikkelen ten einde deze analytische instrumenten te kunnen toepassen voor het onderzoeken en het proberen op te lossen van de belangrijkste economische problemen. Ik geloof dat mijn doel is bereikt als de studenten mijn klas verlaten met het vermogen om creatief en kritisch te denken over de voornaamste economische problemen van de samenleving.

© all rights reserved by www.emsent.nl | photo by Erik van 't Hullenaar